Korjaustyöt

Laaja valikoima huolto- ja korjaustöitä

Tarjoamme kustannustehokkaasti laajan valikoiman erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Käytämme vain alan parhaita osia ja tarvikkeita veneesi korjauksessa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Veneen korjaaminen laadukkailla osilla parantaa veneen toimintakykyä ja toimintavarmuutta, sekä auttaa venettä säilyttämään jälleenmyyntiarvoaan.

Lasikuitutyö

Vene tulee kiilloittaa ja vahata säännöllisesti, jotta se säilyttää kiillon ja likahylkivyyden. Kiillotuksen ja vahaksen jälkeen veneen pinta on helppo puhdistaa, eikä siihen ei tartu likaa. Pinta säilyy lähes uudenveroisena.

Kiillotamme veneesi laadukkailla Mirkan tuotteilla. Easyboat on Mirkan valtuuttama asennuspiste Mirkan Polarshine pro shield -pinnoitteelle.

Suoritamme erilaisia maalaustyöitä aina myrkkymaalauksesta vaativaan gelcoat-maalaukseen. Tarvittaeessa maalaamme koko veneesi uudelleen

Teemme myös myrkyttömiä “eco”-pohjankäsittelyitä esimerkiksi Seaboost Overdrive ja Hempel Silic One maaleilla.

Maalaamme hyvin monipuolisella työkaluvalikoimalla, kuten pensseleillä, teloilla, ilmaruiskuilla ja korkeapaineruiskulla.

Pintatyöt

Suoritamme vaativatkin lasikuitukorjaukset ja veneen muutostyöt. 

Suoritamme myrkkymaalin poistoja ja pohjan saneerauksia eri menetelmillä.

Pesemme veneesi ympäristöystävällisesti viranomaisten hyväksymällä veneen pesupaikalla. Veneen pesussa käytämme luontoystävällisiä laadukkaita ammattipesuaineita, joilla veneesi puhdistetaan tehokkaasti ja nopeasti.

Käytössämme ovat tehokkaat Kärcher Professional –kuumavesi– ja polttomoottori-painepesurit.

Kiillotus, vahaus, pinnoitus

Autamme sinua työn suunnittelussa sekä oikeiden, juuri sinun veneesi mukaisten laitteiden valinnassa.

Sähkö- ja asennustyöt

Palvelemme sinua muun muassa seuraavissa sähkö- ja asennustehtävissä:

Teemme listan lisäksi myös muita asennuksia, joten kysy niistä lisää!

Veneen entisöinti

Herätä veneesi eloon entisöinnillä. Teemme entisöinnit täysin räätälöitynä asiakkaiden toiveiden mukaan. Laadukkaasti ja kustannustehokaasti toteutettu entisöinti nostaa veneen arvoa ja pidentää sen käyttöikää. Kysy meiltä lisää!
Me Easyboatilla teemme hyvin monipuolisesti erilaisia entisöintitöitä.

Palvelut

Entisöintiprosessimme alkaa aina ensin huolellisen suunnitelman laatimiselta. Työt hoidetaan tyypillisesti asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Varsinainen työ tehdään talvikuukausina, mutta suunnittelutyö voidaan aloittaa jo aikaisemmin syksyllä.

Seuraamme työn kulkua aktiivisesti työaika- sekä materiaalikuluseurannalla. Näin varmistamme budjetissa pysymisen ja vältymme epätoivotuilta yllätyksiltä. Työt dokumentoidaan tarkasti tekstien ja kuvien kanssa koko prosessin ajan.

Olemme toteuttaneet lukuisia monen sadan tunnin entisöintejä. Milloin on sinun veneesi vuoro?

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Veneen entisöinti

Suoritamme myös erilaisia vauriokorjaustöitä.

Tuo veneesi ammattilaisen käsiin