Palvelut

Meiltä kaikki veneilyn palvelut!

Tarjoamme Easyboatilla kokonaisvaltaiset palvelut huollosta korjaukseen sekä veneiden talvisäiltyksen 10-12m asti. Haluamme helpottaa veneilijöiden arkea tarjoamalla hyvin kokonaisvaltaisesti palveluja saman katon alta.

Olemme itse veneilynharrastajina huomanneet, kuinka asioiminen yhden osaavan palveluntarjoajan kanssa säästää veneilijältä niin aikaa, vaivaa kuin hermoja.

Siksi pyrimme siihen, että veneilijä voi löytää kaikki tarvitsemansa palvelut vaivatta saman katon alta. Palvelemme mielellämme niin suomen, ruotsin kuin englannin kielellä.

Kuljetamme veneesi turvallisesti

Tiesitkö että iso osa venevahingoista syntyy niiden nostoista, sekä siirtämisestä?

Nostamme ja kuljetamme veneesi turvallisesti kotisatamasta nykyaikaisella ja laadukkaalla kalustolla talvitelakalle. Henkilökuntamme on taannut turvallisen ja hellän kyydin sadoille eri kokoisille veneille vuosittain tuhansien kilometrien edestä.

Suoritamme Uudellamaalla veneen nostoja ja kuljetuksia pääsääntöisesti huoltoon, korjaukseen tai veneen talvisäilytykseen. Tarvittaessa palvelemme asiakkaita myös teitse pidemmältä matkalta. Veneen kuljetus ja siirto onnistuu myös vesiteitse veneen koosta riippumatta.

Vältä ikävät ja kalliit vauriot veneen kolhujen, rikkinäisten trailereiden ja kadonneiden liinojen kanssa ja anna meidän kuljettaa veneesi talvitelakalle. Osaava ja kokenut henkilökuntamme, sekä laaja kuljetusvakuutus takaavat turvallisimman kyydin, jonka veneesi voi saada.

Veneen nosto ja kuljetus

Tuo veneesi ammattilaisen käsiin