Venehuolto

Moottorien huolto

Suoritamme kaiken kokoisien perämoottorien huoltotöitä. Teemme myös suurempia moottorikorjauksia. Tarpeen mukaan voimme suorittaa moottorisi huollon myös paikan päällä.

Ennaltaehkäise moottorivauriot

Moottorin syyshuolto on tärkein huolto ja sen avulla voit ennaltaehkäistä suuremmilta vaurioita ja ylläpitää moottorin toimintavarmuutta.

Huollamme moottorisi laadukkaasti valmistajan ohjeiden mukaan käyttäen alkuperäis- tai tarvikeosia.  Voimme suorittaa myös moottorisi huollon paikan päällä. 
Perämoottorin huolto

Veneen talvisäilytyksen yhteydessä yhteistyökumppanimme voivat suorittaa takuunalaisille moottoreille valtuutetun/takuuhuollon.

Perämoottorien huolto ja korjaus

Palveluihimme kuuluu

Huollamme seuraavia merkkejä

Sisä- ja sisäperämoottorien huolto ja korjaus

Palveluihimme kuuluu

Huoltamamme sisä- ja sisäperämoottorimerkit

Veneen talvisäilytyksen yhteydessä yhteistyökumppanimme voivat suorittaa takuunalaisille moottoreille valtuutetun/takuuhuollon.

Sisämoottorin huolto ja korjaus

Hinnasto

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkka hinta määräytyy moottorisi merkin, mallin, tehon ja ajomäärän mukaan. Teemme tarjouksen aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan. Pyydä tarjous! 

Hinnat sisältävät työt, öljyt, öljysuodattimen, rasvat, vaihteiston propputiivisteet, kierrätysmaksut sekä huolto-ohjeman mukaiset tarkistukset. Kulutusosat veloitamme vaihtotarpeen mukaan.

Sisä- ja sisäperämoottorit huollamme tuntiveloituksella + osat ja tarvikkeet.

Teho & sylinteriluku

  • 10hp 1-2cyl 150€
  • 25hp 2cyl 190€
  • 70hp 3cyl 240€
  • 150hp 4cyl 320€
  • 200-300hp v6 380€
  • 300-350hp v8 430€
Liikkuvahuolto: Veneen huolto satamassa

Liikkuva huolto – kustannustehokasta huoltoa

Liikkuvalla kalustollamme pystymme suorittamaan veneen kotisatamassa pienempiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Veneen huoltamisesta ja korjaamisesta tulee tällöin kustannustehokkaampaa, kun venettä ei tarvitse erikseen kuljettaa muualle huollettavaksi.

Tyypilliset liikkuvat huoltotyöt ovat moottorin huollot, asennustyöt, pohjan maalaukset ja pienemmän huolto- ja korjaustyöt.

Palvelemme koko Uudellamaalla ja kesäkausina myös Turun saaristossa. Mahdollisuuksien mukaan palvelemme kauempaa.

Tuo veneesi ammattilaisen käsiin